Le ta'uta'ua fa'apolofesa fa'apolofesa gaosi vaega maneta

Whats app/We-Chat:18688730868 I-meli:sales@xuangedz.com

Taimi transformer faaeletonika

O le atamai faakomepiuta (Ai) ua avea ma aveta'avale autu o mea fou i le alamanuia vaega maneta ma se afi taua e fa'aola ai le gaosiga fou.

图片_1(1)

I tausaga talu ai nei, o faʻamatalaga tetele ma faʻamatalaga faʻapitoa ua avea ma autu vevela i le matata o le saienisi ma tekinolosi, aemaise lava le tulaʻi mai o mea faʻapitoa e pei o ChatGPT ma SORA, lea na tosina atu i ai le lalolagi.

图片_1 (1)(1)

I le aso 19 o Mati i lenei tausaga, na taʻua ai e Huang Renxun i lana tautalaga i le NVIDIA GTC conference: NVIDIA e le gata ina faʻatau atu tupe meataalo, ae o loʻo faʻamoemoeina foi le maketi o faʻamatalaga ma le tele o gafatia.Fai mai a ia: "O loʻo i ai se suiga fou o pisinisi o loʻo tupu i totonu o nei (server) potu, lea ou te taʻua Al factory. O mea faʻapipiʻi faʻaaogaina o faʻamaumauga ma le eletise, ma o le gaosiga o faʻamaumauga faʻamaumauga. le lalolagi e taua tele, ma o le lalolagi fou o le gaosiga AI o le a maua ai se ituaiga fou o fale gaosimea.Na ia fai mai foi o le lalolagi atoa o sapalai filifili e faigata ona motusia, ma o le AI Atinaʻe o tagata e le mafai ona tuʻueseeseina mai Saina, ma o le tele o mea faʻaoga, aemaise lava masini mageta, o se vaega taua tele.

 

I le vaitau o AI, o le faʻaogaina o le malosi o se tasi lea o elemene taua e tolu o AI (algorithm, faʻamaumauga ma le mana faʻaogaina).O le mea moni, o le tele foi lea o fagufagu i le atinaʻeina o AI.Afai e te vaʻavaʻai totoʻa, o le a e iloa ai i tua o ChatGPT o OpenAl, ma tua o OpenAl o loʻo tuʻuina atu mea tetele e pei o le NVIDIA.O le tauvaga a le lalolagi i AI ua toe foʻi moni mai i le tauvaga o atinaʻe.Afai e manaʻo Saina e faʻafetaui le faʻafitauli o le "ua pipii" mai le tulaga o atinaʻe, e manaʻomia faʻafuaseʻi le i ai o kamupani taʻitaʻi i totonu o fesoʻotaʻiga faʻatasi ma vaega maneta.

 

Na faamanino mai e Huang Renxun i lana tautalaga i le Iunivesite o Stanford, "O le faaiuga o Al o le photovoltaics ma le teuina o le malosi! E le mafai ona na o le mafaufau e uiga i le malosi o le komepiuta. Afai tatou te mafaufau i komepiuta, e tatau ona tatou susunuina 14 lalolagi malosi. Super Al o le a avea ma puna o manaʻoga eletise."Le pito i lalo." O Saina o se tasi lea o maketi semiconductor sili ona tele i le lalolagi ma o se tasi o maketi sili ona tele ole AI i le lalolagi. I le taimi lava e tasi, o le malosiaga faakomepiuta ua lisiina foi o se vaega taua i le faalauiloaina o le tamaoaiga o le atunuu, ma le fausiaina o o le galuega "Count in the East and Count in the West" o loʻo faʻagasolo atoatoa.

 

Aʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina le fua o le maketi Al, o loʻo faʻatupulaʻia manaoga faʻaagafesootai mo vaega passive.I le faʻaaogaina o sapalai AI, fesoʻotaʻiga eletise, sapalai eletise, mea e maua ai faʻamatalaga, robots atamai, faitotoa atamai ma isi meafaigaluega, e tatau ona mautu le faʻasalalauga, o le voltage ma le taimi nei e tatau foi ona mautu, ma e tatau ona faʻaogaina meafaigaluega mo se taimi umi, galue e pei o le faamamaina, titina, ma isi. O ituaiga eseese o maualalo-mauilalo, maualuga-lelei, maualuga-faʻatuatuaina inductors ma transformers e taua tele.Latou te fuafuaina le suiga o le malosi o le malosi, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga o le alamanuia atamai faʻapitoa, faʻapea foʻi ma le mautu ma le faʻamaoni o le faiga.

 

未标题-1_01

O lo'o tu'uina atu ai ni lu'itau sili atu i kamupani maneta, kamupani fa'apipi'i matagata gaosi mea fa'aliliu.E mafua ona o kamupani e tatau ona i ai le malosi o suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe gafatia ma faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻaleleia faʻataʻitaʻiga R&D o iai, gaosiga ma faʻataʻitaʻiga lelei ina ia mafai ai ona faʻafetaui manaʻoga mo vaega faʻamaneta faʻapitoa i fanua e fesoʻotaʻi ma faʻamatalaga tetele ma atamai faʻapitoa.Mo se faʻataʻitaʻiga, ua matou faʻatuina se fale suʻesuʻe faʻalagolago i alamanuia e faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻaleleia atili o le fausaga o oloa, maualuga le faʻatuatuaina o le faʻatinoga, ma le umi o le ola o oloa e ala i suʻesuʻega faigata ma auʻiliʻiliga e faʻamautinoa ai e mafai ona faʻaogaina vaega i lalo o tulaga faigata e pei o le tele o taimi, maualuga vevela, ma eseese vevela ma susū.Saogalemu, fa'atuatuaina ma mautu le fa'agaioiga i totonu o le si'osi'omaga e puipuia ai le atamai faafoliga.

 

E ala i le faʻamalosia o le atinaʻeina o malosiaga fou, o le a mautinoa lava le faia o ni mea sili ona ausia i le matata o AI.

 

https://www.xgelectronics.com/products/

Mo fesili oloa, fa'amolemole siaki leitulau oloa, e talia foi oefaafesootai matoue ala i faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi i lalo, matou te tali atu ia te oe i totonu ole 24.

Viliamu (Pule Sili Fa'atau)

186 8873 0868 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales@xuangedz.com liwei202305@gmail.com

(Pule Fa'atau)

186 6585 0415 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales01@xuangedz.com

(Pule o Maketi)

153 6133 2249 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales02@xuangedz.com


Taimi meli: Apr-06-2024