Le ta'uta'ua fa'apolofesa fa'apolofesa gaosi vaega maneta

Whats app/We-Chat:18688730868 I-meli:sales@xuangedz.com

O le a le tele o lou iloa e uiga i le eletise aveta'avale LED?

O lefa'aola ta'avale ta'ita'ifa'aliliuina le sapalai eletise i se voluma ma'oti ma le taimi nei e fa'aulu ai le fa'aliliuga eletise o le LED.E masani lava: o le sao o lefa'aola ta'avale ta'ita'ie aofia ai le maualuga-voltage eletise alaea AC, maualalo-voltage DC, maualuga-voltage DC, maualalo-voltage maualuga-alave AC, ma isi O lea o le aso o le a ou faaali atu ia te oe le LED sapalai eletise faifai pea.

https://www.xgelectronics.com/12v-36w-60w-100w-200w-power-supply-for-outdoor-led-lighting-ac-to-dc-ip67-constant-voltage-waterproof-led-driver- oloa/

Sapalai eletise eletise faifai peaauala aveta'avale

Sapalai eletise eletise faifai pea

1. A maeʻa ona fuafua e le voltage stabilizing circuit taʻiala eseese, e maua ai se voltage tumau, ae o le suiga o loʻo i ai nei i le siʻitia poʻo le faʻaitiitia o le uta.
2. E ui o le voltage stabilizing circuit e le fefe i le tatalaina o le uta, e matua faʻasaina le faʻamavae atoa o le avega.
3. O le suiga o le voltage pe a uma le faʻasaʻo o le a aʻafia ai le susulu o le LED.
4. Ina ia faia manoa taʻitasi o LED e faʻaosoina e se eletise faʻamautu faʻaaliga faʻaaliga toniga susulu, e manaʻomia le faʻaopoopoina o se tetee talafeagai.
5. E sili atu ona lelei le taʻavale eletise eletise faifai pea mo le faʻauluina o le LED, ma o le voltage faifai pea o le aga i le lumanaʻi.

https://www.xgelectronics.com/10600wled-constant-pressurewaterproofdrivingpower-supply-product/

 

 

 

Uiga osapalai eletise faifai pea

(1) Fa'atuatuaina maualuga

Aemaise lava e pei o le faʻaogaina o le eletise o moli auala LED, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le maualuga, e faʻafefe ai le tausiga ma taugata.

(2) Lelei maualuga

O le LED o se oloa fa'asao malosi, ma e tatau ona maualuga le lelei o le sapalai o le eletise.E taua tele le faʻamalo ese o le vevela mai le faʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina ai le eletise i totonu o le moli.O le lelei o le eletise e maualuga, o lona faʻaaogaina o le eletise e laʻititi, ma o le vevela e gaosia i totonu o le moli e laʻititi, lea e faʻaitiitia ai foi le maualuga o le vevela o le moli.E aoga le tuai o le pala o le malamalama o le LED.

(3) Fa'atonuga maualuga

O le malosiaga o le mana'oga lea o le laina eletise mo le uta.E masani lava, e leai ni fa'ailo fa'atulafonoina mo masini eletise i lalo ole 70 watts.E ui lava o le maualalo o le eletise o se mea eletise e tasi ma le mana itiiti o le a itiiti se aafiaga i luga o le eletise, o le tele o moli e faʻaaogaina i le po ma le faʻaogaina o uta tutusa o le a mafua ai le afaina tele i le eletise.Mo le 30- i le 40-watt LED e faʻaaogaina ai le eletise, e fai mai e ono iai ni faʻamatalaga faʻapitoa mo mea e manaʻomia i se taimi lata mai.

(4) Puipuiga o le osooso

Ole malosi ole LED e fa'ato'ilalo ai si'isi'i e fai si leaga, ae maise lona malosi e fa'asagatau ai le volte fa'asaga.O le faʻamalosia o le puipuiga i lenei vaega e taua foi.O nisi moli LED e fa'apipi'i i fafo, e pei o moli auala LED.Ona o le faʻagaoioia o le uta faʻasologa ma le faʻaosoina o uila, o le a osofaʻia le tele o oso mai le faʻaogaina, ma o nisi faʻalavelave o le a mafua ai le faʻaleagaina o le LED.O le mea lea, o loʻo suʻesuʻeina e faapea o le faʻaogaina o le eletise o le "Zhongke Huibao" e tatau ona i ai ni faaletonu i le puipuiga o le siʻitia.Ae mo le suia soo o sapalai eletise ma lamepa, e tatau ona i ai le malosi o le eletise e ave ai le eletise e taofia ai le faʻalavelaveina o faʻalavelave ma puipuia le LED mai le faʻaleagaina.

(5) Galuega tau puipuiga

I le faʻaopoopoga i galuega masani o le puipuiga o le eletise, e sili atu le faʻaopoopoina o tali le lelei o le vevela o le LED i le gaioiga faifaipea o loʻo i ai nei e puipuia ai le vevela o le LED mai le maualuga tele;e tatau ona ogatasi ma tulafono faatonutonu mo le saogalemu ma mana'oga feso'ota'iga eletise.

 

Sapalai eletise eletise faifai peae mafai ona vaevaeina i ni vaega se ono e tusa ai ma le fausaga matagaluega

1. Transformer la'asaga i lalo:

O le lelei o lenei ituaiga eletise o lona laʻititi laʻititi.O le mea le lelei o le mamafa i le mamafa ma o le malosi malosi e matua maualalo lava, masani i le va o le 45% ma le 60%.Talu ai e le maualuga le faʻatuatuaina, e seasea faʻaaogaina.

2. Fa'aitiitiga voltage fa'aputu:

O lenei ituaiga o fa'aogaina o le eletise e faigofie ona a'afia i fesuiaiga o le eletise, ma e maualalo le malosi o le sapalai.E le talafeagai le faʻaogaina o le LED pe a emo, aua o le matagaluega e faʻaitiitia le voltage e ala i le capacitor.Pe a faʻaaogaina i le moli, ona o le aʻafiaga o le molia ma le faʻaaogaina, o le taimi nei o loʻo ui atu i le LED Tele tele ma faigofie ona faʻaleagaina le pu.

3. Fa'aeletonika transformer la'asaga i lalo:

O faʻaletonu o lenei faʻaogaina o le eletise e maualalo le faʻaliliuga lelei, vaapiapi laina eletise, masani 180 ~ 240V, ma faʻalavelave faʻalavelave tele.

4. Fa'aitiitiga voltage tete'e:

O le malosi o le malosi o lenei auala eletise e matua maualalo, ma o le faʻatuatuaina o le faiga e maualalo foi.Talu ai ona o le matagaluega e faʻaitiitia ai le voltage e ala i le tetee, e matua faʻalavelaveina i suiga i le laina eletise, o lea e le faigofie ai ona faia se faʻatonutonuina o le eletise, ma o le faʻaitiitiga faʻaitiitia o le voltage e faʻaaogaina ai se vaega tele o le malosi.

5. RCC la'asaga i lalo le sapalai eletise:

O le lelei o lenei ituaiga o faʻaogaina o le eletise o le tele o le tele o le faʻamautuina o le eletise ma le maualuga o le malosi, lea e masani ona 70% i le 80%, ma e faʻaaogaina lautele.O le fa'aletonu autu e faigata ona fa'atonutonu le fa'aogaina o taimi, o le mamafa o le mamafa o le mamafa o le mamafa e tele, ma o le fa'aogaina o uta e le lelei i lalo o tulaga fa'aletonu.

6. PWM fa'atonutonuina fa'afeso'ota'i sapalai mana:

I le taimi nei, o sapalai eletise LED ua fuafuaina ma le pulea PWM e lelei ona o le voluma gaosiga poʻo le taimi nei o lenei sapalai eletise e matua mautu.O le malosi o le liua o le eletise e matua maualuga lava, e masani lava e oʻo i le 80% ~ 90%, ma o le eletise ma le taimi nei e matua mautu.O lenei metotia o le faʻaogaina o le eletise e masani ona aofia ai vaega e fa: faʻasaʻo faʻaoga ma vaega faʻamamaina, vaega faʻasaʻo ma le faʻamamaina, vaega faʻamautuina o le eletise PWM, ma le suiga o le suiga o le malosi.E le gata i lea, o lenei matagaluega o loʻo i ai le puipuiga atoatoa ma o se sapalai malosi maualuga.

 

E valu fa'atinoga uiga mana'omia osapalai eletise faifai pea

E tusa ai ma tulafono faʻaogaina o le eletise o le eletise ma tulaga manaʻomia o le faʻaogaina o le eletise eletise, o uiga faʻatinoga e iva e tatau ona mafaufauina pe a filifilia ma mamanuina le faʻaogaina o le eletise:

1. Faʻalagolago maualuga, aemaise lava le faʻaogaina o le eletise o moli auala LED, lea e faʻapipiʻiina i le maualuga maualuga, e faʻafefe ai le tausiga ma taugata.

2. O le maualuga o le faʻaogaina o le LED o mea ia e faʻasaoina ai le malosi, ma o le lelei o le faʻaogaina o le eletise e tatau ona maualuga.E taua tele lenei mea mo fausaga e faʻapipiʻi ai le eletise i totonu o le moli.Talu ai ona o le faʻaitiitia o le faʻamalamalamaina o LED e faʻaitiitia pe a faʻateleina le vevela o le LED, e taua tele le faʻafefe o le vevela o le LED.O le lelei o le eletise e maualuga, o lona faʻaaogaina o le eletise e laʻititi, ma o le vevela e gaosia i totonu o le moli e laʻititi, lea e faʻaitiitia ai foi le maualuga o le vevela o le moli.E aoga le tuai o le pala o le malamalama o le LED.

3.Ole maualuga ole malosiaga ole mana'omia ole fa'asologa mo le uta.E masani lava, e leai ni fa'ailo fa'atulafonoina mo masini eletise i lalo ole 70 watts.E ui lava o le maualalo o le eletise o se mea eletise e tasi ma le malosi itiiti o le a itiiti se aafiaga i luga o le eletise, pe afai e moli e tagata uma moli i le po ma o le ituaiga o uta e tasi e faʻapipiʻi tele, o le a mafua ai le afaina tele o le eletise.Mo le 30- i le 40-watt LED e faʻaaogaina ai le eletise, e fai mai e ono iai ni faʻamatalaga faʻapitoa mo mea e manaʻomia i se taimi lata mai.

4.Puipuiga o le si'isi'i Ole malosi ole LED e fa'ato'ilalo ai si'isi'i e fai si leaga, ae maise lona malosi e fa'asagatau ai le volte fa'asaga.O le faʻamalosia o le puipuiga i lenei vaega e taua foi.O nisi moli LED e fa'apipi'i i fafo, e pei o moli auala LED.Ona o le faʻagaoioia o le uta faʻasologa ma le faʻaosoina o uila, o le a osofaʻia le tele o oso mai le faʻaogaina, ma o nisi faʻalavelave o le a mafua ai le faʻaleagaina o le LED.O le mea lea, e tatau ona i ai le malosi o le faʻaogaina o le eletise e faʻafefe ai le osofaʻi ma puipuia le LED mai le faʻaleagaina.

5. Puipuiga galuega I le faaopoopo atu i galuega masani o le puipuiga o le sapalai eletise, e sili atu le faʻaopoopoina o le vevela o le LED tali le lelei i le gaioiga faifai pea o loʻo i ai nei e puipuia ai le vevela o le LED mai le maualuga tele.

6. I le tulaga o le puipuiga, afai o le moli e faʻapipiʻiina i fafo, o le faʻaogaina o le eletise e tatau ona le susu ma susu-faʻamaonia, ma o le pusa fafo e tatau ona faʻamalama.

7. O le ola o le faʻaogaina o le eletise e tatau ona fetaui ma le ola o le LED.

8. E tatau ona usitaʻia tulafono faʻatonutonu saogalemu ma manaʻoga fesoʻotaʻiga eletise.

Aʻo faʻateleina le faʻaogaina o le LED, o le faʻatinoina o le faʻaogaina o le eletise o le a sili atu ona talafeagai mo manaʻoga o le LED.

 

Mo fesili oloa, fa'amolemole siaki leitulau oloa, e talia foi oefaafesootai matoue ala i faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi i lalo, matou te tali atu ia te oe i totonu ole 24.

https://www.xgelectronics.com/products/

Viliamu (Pule Sili Fa'atau)

186 8873 0868 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales@xuangedz.com liwei202305@gmail.com

(Pule Fa'atau)

186 6585 0415 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales01@xuangedz.com

(Pule o Maketi)

153 6133 2249 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales02@xuangedz.com


Taimi meli: Apr-25-2024