Le ta'uta'ua fa'apolofesa fa'apolofesa gaosi vaega maneta

Whats app/We-Chat:18688730868 I-meli:sales@xuangedz.com

I le 2023 ua tuanaʻi, o a mea tetele na tutupu i le tulaga maualuga-tekinolosi lea e aʻafia ai le atinaʻeina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o pisinisi?

 

Faatasi ai ma mea uma, o loʻo i ai pea nisi o "taimi taua" e tatau ona manatua.Ua maeʻa le tausaga tuai, ma e taua tele mo faʻasalalauga faʻapisinisi e suʻe ma suʻesuʻeina nei taimi.O lo'o fa'atulaga ai le si'osi'omaga mo le tausaga ma fa'amaumau ai le atina'e o lo'o iai nei a le fale gaosi oloa a Saina.

信图片_20240410171539

 

O lo'o fa'atupula'ia fa'atekonolosi e a'afia ai le atina'eina o alamanuia

O le 2023 o le tausaga o le siʻitia vave o AI.O le iai o AI e matua maualuga lava.Ole upu ole tausaga ole Collins Dictionary ole AI.E leai se tasi e mafai ona taofia le oʻo mai o le vaitau faʻapitoa.O lea la, i le tausaga ua tuanaʻi, o a mea tetele na tutupu na tutupu i le tulaga maualuga-tekonolosi na afaina ai le atinaʻeina o lefa'aliliuina inductoralamanuia?

 

01 ChatGPT

I le faaiuga o le 2022, na fanau ai ChatGPT.E oo atu i le 2023, ChatGPT o le a uia le tele o faʻamatalaga, faʻavavevaveina le atinaʻeina o tagata i le matata o le atamai faʻapitoa.

Fa'atusatusa i le fa'ata'ita'iga 'au'aunaga o le poto fa'ata'ita'iga o le su'esu'ega 'upega tafa'ilagi fa'atulagaina fa'atulagaina i le vaitaimi o le Initaneti, ChatGPT ua suia i fa'atonuga o le gagana fa'ale-natura e vala'au ai le poto i le vaitau o fa'ata'ita'iga tetele, ma ua si'itia mai le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'afeso'ota'i feso'ota'iga i le gagana fa'ale-aganu'u talanoaga, fanau mai. i le vaitau o fegalegaleaiga faalenatura.O le taunu'u mai fo'i ua sili atu ai le fa'anatura, lelei ma fa'aletagata.

I se taimi umi, ChatGPT e le gata o se faʻalavelave mo le tupulaga fou o talatalanoaga robots ma generative AI, ae o le a aumaia ai foi suiga faʻalavelave i le suiga o le atamai numera ma le faʻaleleia o le AI alamanuia ma e oʻo lava i pisinisi eseese, ma toe fausia ai le faʻataʻitaʻiga o alamanuia. fau fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga ma fa'atupuina le fa'atupuina o le atamai O le alamanuia 'au'aunaga e fa'ateleina ma fa'atauva'a i maketi.

 

02 AI

A toe tepa i tua i le 2023, o le siʻitia o meafaigaluega AI eseese e lofituina.Mai le tusitusi ma le faʻaliliuga i le atinaʻeina o mea fou, latou te toe faʻafouina le lalolagi i se faʻalavelave mataʻutia.2023 o se suiga taua mo le lalolagi e alu ese mai le Initaneti i le AI metaverse.AIGC ua amata ona tulaʻi moni ma avea ma lauiloa, ma AI ua faʻaalia le ofoofogia fou gafatia ma gafatia i le matata o le faasaienisi ma tekinolosi.

O tekonolosi fou o loʻo faʻatusalia e AI o loʻo i ai se aafiaga tele i faiga gaosiga, faʻataʻitaʻiga o gaosiga, faiga faʻapipiʻi sapalai ma isi gaosiga ma gaioiga faʻagaioiga.Muamua, o le gafatia o meafaigaluega a AI e suʻesuʻeina faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ua vave ona faʻaleleia, ma e mafai ona iloa ai mea faʻaletonu microscopic i oloa e pei o laupapa taʻavale i se iugafono i tua atu o le vaʻaiga a le tagata;lona lua, e ala i le fetuunaʻi ma le faʻaleleia o taʻaloga i le gaosiga o le gaosiga, o AI e iai sona aafiaga taua i le gaosiga.O faʻamaufaʻailoga o le tele o masini faʻaaogaina i le gaosiga o le gaosiga o loʻo faʻatulagaina e faʻamalieina ai le gaosiga o gaosiga;o le lona tolu o le faʻaleleia o le mamanu ma le gaosiga lelei i le gaosiga o gaosiga o oloa fou.

 

03 tupulaga lona tolu semiconductor

I le 2023, o masini eletise gallium nitride ua sili atu le gauai atu nai lo le taimi muamua ma ua faasolosolo malie ona avea ma fetu sili ona pupula i le lona tolu o augatupulaga o mea semiconductor.

E tusa ai ma le tala a le Yole, o le tau o le maketi o masini eletise GaN o le a siitia mai le US $ 126 miliona i le 2021 i le US $ 2.04 piliona i le 2028, faatasi ai ma le maualuga o le tuputupu aʻe faaletausaga e oʻo atu i le 49%.O le a fa'amanuiaina e talosaga e pei o tagata fa'atau eletise, ta'avale, feso'ota'iga, ma nofoaga fa'amaumauga.E iai fa'aopoopo.I le taimi lava e tasi, o le tele o tagata gaosi oloa o loʻo taumafai foi e ausia faʻatekonolosi ma gaosiga gaioiga i GaN e faoa ai avanoa maketi.O le tauvaga malosi o loʻo faʻateleina le faʻalauiloaina o le gallium nitride e avea ma se tasi o tekinolosi autu mo le faʻaitiitia o tau, faʻaleleia lelei ma atinaʻe lanu meamata gafataulimaina.

A'o ulufale atu le alamanuia semiconductor i le lalolagi i se taamilosaga umi i lalo, o le silicon carbide, o se isi mea taua o le semiconductor lona tolu, o se nofoaga susulu e seasea.

E tusa ai ma faʻamaumauga e leʻi atoatoa, e oʻo mai i le afa muamua o le 2023, 40 silicon carbide faʻataʻitaʻiga ua ulufale atu i le tele o gaosiga ma faʻasalalau i le lalolagi atoa, ma faʻatau atu i le lalolagi atoa o faʻataʻitaʻiga silicon carbide i le afa muamua o le tausaga na sili atu i le 1.2 miliona.Fa'amasino mai le 2023 version o le "Power Silicon Carbide Report" na faʻasalalau e le Yole Intelligence, ua ausia e le kamupani silicon carbide le faʻatupulaia o faʻamaumauga i tausaga talu ai nei, ma o loʻo faʻamoemoeina o le a tuputupu aʻe le maketi o masini eletise silicon carbide i le lalolagi atoa i le lata i le US $ 9 piliona. 2028.

O le televave o le atinaʻeina o le alamanuia malosi fou o le a faʻalauteleina ai le paʻu o le manaʻoga mo mea semiconductor lona tolu-tupulaga, ma o le alamanuia o le a faʻafeiloaʻi avanoa lelei atinaʻe.O meafaitino semiconductor lona tolu o loʻo faʻaaogaina lautele i le leitio autu ma masini eletise i vaega eseese o atinaʻe fou e pei o le 5G atinaʻe, taavale malosi fou, faʻapipiʻiina o faaputuga, UHV ma nofoaafi, ma o loʻo feagai le alamanuia ma avanoa tetele tau atinaʻe.

信图片_20240410171637

04 superconductor

Ae ui i lea, o le manaʻo mo mea fou na mafua ai foi se faʻailoga i le sosaiete faasaienisi.I le taumafanafana o le 2023, na fai mai ai se vaega o suʻesuʻega faasaienisi a Korea i Saute na latou mauaina le tioata LK-99, o se ea-omi, potu-vevela superconductor e mafai ona ausia le superconductivity i lalo ole 127 tikeri Celsius i se siosiomaga masani o le ea.Ae e leʻi umi ae faʻamaonia e le o iai ni uiga tetee e leai se mea, lea e mamao ese mai le faʻamoemoeina o le leai o ni uiga tetee o le "superconductivity room temperature".

E ui lava o se faʻataʻitaʻiga, e leʻi taofia lava e saienitisi le suʻesuʻeina o mea e sili atu ona faʻaogaina.Ia Tesema 2023, 'au su'esu'e fa'asaienisi e aofia ai le State Key Laboratory of Luminescent Materials and Devices a South China University of Technology, Central South University, ma le Iunivesite o Saienisi Fa'atekonolosi ma Tekinolosi a Saina na maua ai fa'amaoniga manino o LK-99 o lo'o i ai se vaega e sili atu le fa'atinoina.

Talu ai nei, o suʻesuʻega i suʻesuʻega maualuga maualuga i le Iunivesite o Harvard i le Iunaite Setete ua faia ai se alualu i luma taua.Ua atiae e le au suʻesuʻe se taʻiala fou e fatuina ma faʻaogaina superconductors maualuga-vevela, aemaise lava cuprate superconductors, lea e maua ai se taʻiala fou mo le mamanu o mea fou superconducting.O fa'ai'uga o su'esu'ega fa'atatau na fa'asalalauina i le tusi talaaga Science.

......

Mo le faitau selau o tausaga, o tagata soifua ua faʻalavelave i suʻesuʻega ma suʻesuʻega o mea e sili ona faʻaogaina."O vaaiga o loʻo faʻaalia i tala faʻasaienisi lalolagi o loʻo toe faʻaalia i le lalolagi o tagata" atonu e le o se mafaufauga alofa i le lumanaʻi.

 

https://www.xgelectronics.com/products/

 

Mo fesili oloa, fa'amolemole siaki leitulau oloa, e talia foi oefaafesootai matoue ala i faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi i lalo, matou te tali atu ia te oe i totonu ole 24.

 

Viliamu (Pule Sili Fa'atau)

 

186 8873 0868 (Whats app/We-Chat)

 

E-Mail: sales@xuangedz.com liwei202305@gmail.com

 

(Pule Fa'atau)

 

186 6585 0415 (Whats app/We-Chat)

 

E-Mail: sales01@xuangedz.com

 

(Pule o Maketi)

 

153 6133 2249 (Whats app/We-Chat)

 

E-Mail: sales02@xuangedz.com

 

 


Taimi meli: Apr-11-2024