Ua atiina ae e Kaitong se ferrite maualalo ma le tele o taimi e sili atu i le 200KHz

I le aso 24 o Mati, na fa'ai'u ai le "2023 China Electronic Hotspot Solution Innovation Summit" (e ta'ua o le "2023CESIS Electronic Summit") na talimalo ai Bite i Bao'an, Shenzhen.I le avea ai o se atinaʻe mataʻutia o mea faʻapipiʻi inductor transformers, Kaitong Electronics na auai i le faʻaaliga ma le tele o oloa.

Na faailoa atu e Xin Benkui i le tusitala: "O le taimi lenei, e masani lava ona aumaia nisi o oloa o loʻo faʻaaogaina i le malosi fou, e pei o le KH96, KH95 mea eletise, ma nisi mea e taʻitaʻia ai le maualuga o le curist curist, o lona vevela Curi e> 150 ° C ma> 180°C i le faasologa."

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o taavale fou malosi, o mea uma-i-le tasi ua avea ma se atinaʻe fou, lea e tuʻuina atu i luma manaʻoga maualuga mo le malosi o le eletise, lea e tuʻuina atu ai manaʻoga mo le maualuga o taimi ma le faʻaitiitia o le mana faʻaaogaina mo mea ferrite o mea autu transformer.I lenei tulaga, ua fausia e Kaitong Electronics se mea ferrite maualalo 200kHz-500kHz.O le taimi faigaluega o le transformer faʻaaogaina lenei mea fou ua faʻateleina mai le 10-150kHz masani i le sili atu i le 200kHz, ma o le malosi malosi ua faʻateleina foi e tusa ma le 1.5 taimi.

E tusa ai ma nofoaga vevela maketi ma faiga, o le faʻaaogaina o vaega maneta i le faʻaogaina o vaega maneta i totonu o le taʻavale e tuʻuina atu ai manaʻoga maualuga mo le faʻaaogaina o le eletise maualuga, Curi vevela, faʻaogaina o le eletise maualuga ma le faʻaaogaina o masini.Fai mai Xin Benkui: "I le taimi nei, pe a faʻatusatusa i mea faʻamageta masani, o mea faʻagata a le matou kamupani ua matua faʻaleleia atili i le tele o faʻatinoga, lea e mafai ona fetaui lelei ma manaʻoga o luga o le laupapa talosaga. uiga fa'aogaina o le eletise na fa'atupuina e la matou kamupani o lo'o i ai uiga sili ona lelei o le fa'aaogaina o le eletise o le 140-160 ° C; o le CB100 ma le CB70 mea na fausia e la matou kamupani o lo'o i ai le vevela o Curie o le> 160°C ma le> 180°C e fa'afetaui ai le maualuga o le vevela fa'agaoioiga i totonu. I luga o le laupapa talosaga I le va'ai atu i le maualuga o le tele o vaega maneta, o mea fou KH96F ma KH52 mea na fausia e Kaitong Electronics ma Chunguang Magnetoelectric e lelei foi i itu uma. o lo'o fa'atauina i luga o le laupapa i le tele o fa'amatalaga a tagata fa'atau e lelei.

Kaitong Electronics ma Shandong Chunguang Magnetoelectric Co., Ltd., o le gaosiga sili ona tele o le pa'u maneta vaivai i Saina, o lo'o pulea atoa e le Chunguang Technology Group, e masani lava o le manganese-zinc ferrite particles ma le manganese-zinc ferrite magnetic core, e aofia ai le tele o vaega o pisinisi.Fa'atūina ia Me 2007, Shandong Kaitong Electronics Co., Ltd. o se atunu'u maualuga-totogi tekonolosi atina'e e masani ona auai i su'esu'ega ma atina'e, gaosiga ma le gaosiga o maneta vaivai ma le lagolagoina o le gaosiga o vaega fa'aeletoroni.O lo'o i ai le numera o laina fa'apolofesa fa'apolofesa fa'amaneta ma uiga eseese.

I le isi lua poʻo le tolu tausaga, o le a faʻalauteleina e Kaitong le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le gaosiga o le mana ferrite i luga o le faʻavae o le uluai maketi maualuga-conductivity, aemaise lava le taulai atu i le gaosiga o le eletise maualuga maualuga.

E tusa ai ma le auai i le 2023 CESIS Electronic Summit, fai mai Xin Benkui: "I le taimi nei, o le maketi o loʻo faʻasalalau, o le faʻaaogaina masani e faʻagesegese, ae o le maketi fou atoa o loʻo faʻalauteleina. sili atu tagata atamamai, pule, faʻatau oloa ma tagata faʻatau o loʻo i ai.E lelei tele le tuʻuina atu i tagata uma le avanoa e fesoʻotaʻi ai ma faamasani le tasi i le isi.


Taimi meli: Apr-14-2023