Le ta'uta'ua fa'apolofesa fa'apolofesa gaosi vaega maneta

Whats app/We-Chat:18688730868 I-meli:sales@xuangedz.com

Ua faateteleina le la, ua lapatai mai ai saienitisi

信图片_20240415161750

[The Epoch Times, Aperila 10, 2024] (Na tuufaatasia ma lipotia e le tusitala o le Epoch Times Li Yan) Na lapataʻia e saienitisi i se suʻesuʻega fou o le a tofatumoanaina lo tatou paneta i le faʻalauteleina o le la.I le taimi lava e tasi, o isi paneta i le faiga o le la o le a "liu i le efuefu."O le mea e faafetai ai, e leai se mea e tatau ona popole ai i le taimi nei.Fai mai saienitisi e mafai ona tupu lenei mea pe a ma le 6 piliona tausaga.

E tusa ai ma le lipoti a le "Daily Mail", o suʻesuʻega mai le Iunivesite o Warwick i Peretania na faʻamatalaina ai o fetu e pei o le la e faʻapipiʻi le hydrogen atoms i le helium i lalo o le malosi o le kalave tele, ma maua ai le malamalama ma le vevela.Ae ui i lea, o fetu uma e iai le aofaʻi o le hydrogen.A amata ona uma le hydrogen, o le malosi o lo'o taofia ai le fetu e le paleni.

E amata mai i le tusa ma le 5 piliona tausaga, o le a mu ai e lo tatou la le hydrogen i lona totonugalemu ma amata ona susunuina le helium i ona vaega pito i fafo, ma faalautele atu i fafo i le sili atu i le 200 taimi o lona lapoa muamua.

O nisi fetu tetele e pa e pei o ni supernova pe a paʻu, ae e laʻititi la tatou fetu e feoti saʻo pe a uma ona faʻaumatia le vaega mulimuli o lana suauu faaniukilia.

O le a tupu lenei mea pe a ma le 6 piliona tausaga.E o'o atu i lena taimi, o le a totoe na'o toega pito sili ona mafiafia o le la, ma avea ma fetu papa'e pa'epa'e o lo'o fa'auluina le vevela a'o maalili lemu.Atonu e tele e pei o le La, ae le sili atu nai lo le Lalolagi, ma o lea e matua malosi ai le kalave.

Fai mai Polofesa Boris Gaensicke mai le Iunivesite o Warwick: "O le tala faanoanoa e faapea o le lalolagi e foliga mai o le a foloina e le faʻalauteleina o le la aʻo leʻi liua i se paʻepaʻe paʻepaʻe."

Ae ui i lea, e le o manino le mea e tupu i le vaega o totoe o le solar system pe a liua le la i se paʻepaʻe paʻepaʻe.

Le mautinoa le i'uga

I la latou suʻesuʻega fou, na suʻesuʻeina ai e le au suʻesuʻe le susulu o le tolu papaʻe papaʻe i luga o le 17 tausaga.

E ala i le matauina o le si'i a'e ma le pa'u i le pupula, e mafai ai e saienitisi ona iloa po o afea e pasi atu ai mea i luma o le la ma po o a ituaiga mea faitino e iai.

Mo le tele o fetu, o suiga i le pupula po'o femalagaiga e matua'i va'aia a'o fealua'i pea le paneta i lona mamanu.

Ae i luga o paʻepaʻe paʻepaʻe, na maua e tagata suʻesuʻe o femalagaiga e sili ona vevesi ma le masani.O lo'o fa'ailoa mai ai o le i'uga o mea fa'ata'amilo i pa'epa'e papa'e e mafai ona matua fa'aleagaina.

O paneta, asteroids ma satelite e latalata atu i le ogatotonu mafiafia o se fetu papaʻe papaʻe o le a saeia i lalo o le malosi o le kalave.Mulimuli ane, e nutililii fasipefu i le efuefu a o fetoai le tasi ma le isi.

O lenei pefu o loʻo faʻaauau pea ona taamilo i le fetu mate seʻia oʻo ina taʻape i le atulaulau.

I la tatou faiga o le la, o le taunuuga lea o le tele o mea o totoe e le foloina pe faʻaumatia e le faʻalauteleina o le la.Ae ui i lea, o le le mautonu o faiga papaʻe papaʻe e sili atu ona faigata le suʻesuʻeina.

"O le mea moni faigofie o loʻo matou mauaina ni vaega o asteroids, masina ma e oʻo lava i paneta o loʻo feosofi solo i tua papaʻe papaʻe i nai itula uma e matala ai," o le tala lea a Gaineske."Ae o la matou suʻesuʻega e faʻaalia ai o nei faiga o Amioga e mafai ona vave faʻaleleia."

"O le le mautonu o nei femalagaiga e faʻavalevalea ai tagata suʻesuʻe fetu-e tasi le minute latou te i ai iina, o le isi ua leai. O se faʻaaliga o le vevesi o le siosiomaga o loʻo latou i ai."

 

Xuange Electronicsua tuuto atu i le avea ma taʻutaʻua taʻutaʻua i le lalolagi o vaega mageta, e le gata ina tuʻuina atu oloa masani ae faʻapitoa foʻi auaunaga mamanu e mafai ai e tagata faʻatau ona ausia taunuuga sili.O mea uma o loʻo faʻaaogaina i oloa ua pasia le UL / CE faʻamaonia ma ua maeʻa faʻataʻitaʻiga ma suʻesuʻega aʻo leʻi tuʻuina atu ina ia mautinoa le lelei ma faʻamautinoa tagata faʻatau.Ose pa'aga fa'atuatuaina umi a le tele o kamupani gaosi eletise!
Mo fesili oloa, fa'amolemole siaki leitulau oloa, e talia foi oefaafesootai matoue ala i faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi i lalo, matou te tali atu ia te oe i totonu ole 24.

https://www.xgelectronics.com/products/

Viliamu (Pule Sili Fa'atau)

186 8873 0868 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales@xuangedz.com liwei202305@gmail.com

(Pule Fa'atau)

186 6585 0415 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales01@xuangedz.com

(Pule o Maketi)

153 6133 2249 (Whats app/We-Chat)

E-Mail: sales02@xuangedz.com


Taimi meli: Apr-15-2024